SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Älvsborg FF (svår)
1 - 1
Lundby IF
Älvsborg FF (svår)1 - 1Lundby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 16:00
Plats:Påvelund Ip
Samling:14:30, Klubbstugan
Älvsborg FF - Lundby IF 1-1  svår serie 24/4-2022 (16år)
2022-04-24 22:17
 
Älvsborg - Lundby IF 1-1 svår serie 24/4-2022 (16år)
 
Skruva den i krysset eller bara göara mål, en rullare brevid hade varit önskvärt ;).
 
Ja, man förstår att frustrationen var stor efter dagens match, men med lite distans så måste man ändå vara nöjd som tränare med spelet fast inte resultatet. 
Vi skapar minst 12st högkvalificerade målchanser fast vi gör bara 1 mål och då är det svårt att vinna matcherna trots att de knappt skapar något mer än det mål de gör.
 
Fantastiska förutsättningar på en härlig arena Påvelunds IP, bra laddning och man kunde känna nervositeten i luften, matchen för kvällen var viktig.
 
Vi börjar matchen som valigt med att verligen "låsa" deras försök till uppspel och vi lyckas mer än väl. Älvsborg fastnar om och om igen i vårt pressspel och man märker deras frustration då deras försök till uppbyggnad i spelet inte fungerar. 
 
Nu avlöser chanserna varandra i vår favör och är det inte fantastiskt lagspel som ger läge så är det fantastiska individuella prestationer som ger grymma lägen att ge oss ledningen.
 
Tyvärr kommer ett tveksamt beslut från mittförsvaret då de inte rensar ordentligt och vips så kommer deras nr 77 Morris Olofsson i läge och PANG!!!! 1-0 till Ävsborg rätt upp i närmsta kryssert helt otagbart för annars en som vanligt stabil Joel Wickmani Lundby ifs mål. 
 
Vi trummar på och chanser och hörnor avlöser varandra, en, två, tre, fyra, fem osv hörnor men bollen vill inte in...
 
Paus 
 
Vi fortsätter som vi avslutade första halvleken och chanser fortsätter komma gång efter annan dock utan resutat, men så äntligen så studsar det rätt i den 59e minuten.
 
Said Abdulalhi driver in från sin vänsterkant går för avslut men bollen styrs ut mot hörnflaggan. Han tar ny sats och istället för avslut så lägger han ett inlägg mot första stolven där Alvin Rydin möter med skalllen och JAAAAAAA äntligen så spräcker vi nollan framåt. 
 
Nu är det inget snackom saken vilket lag som är bäst på plan, vi skapar chanser och avslut i parti och minut men tyvärr gör vi det för svagt och deras målvakt räddar gång efter annan eller så är avslutet strax utanför. Inte ens en utvisning för dem i 77e minuten kunde avgöra till vår fördel, suck!
 
Hmmm, nöjd näää.... ja jo visst.... vi skapar och spelar faktiskt riktigt bra i 90 miuter men vi gör inte mål!
 
 
 
Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Sebastian Simonssen Torres

Städar, spelar och levererar matchen igenom. Så tråkigt att ingen avhans passningar förvaltades bättre av de därframme.

 

2 kanoner

Ayub Hassan

En sådan lirar, han flyter, han glider, han springer.. Tyvärr blir inget av det där fantastiska något mål idag, men framöver kommmer det ge utdelning.

 

1 kanon 

Abdisalam Farah
1p för spelet på planen
 

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli