SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Lundby IF
1 - 2
Kortedala IF (svår)
Lundby IF1 - 2Kortedala IF (svår)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 03 maj, 19:45
Plats:Fjärdingsplan
Samling:18:30, Klubbstugan
Lundby IF - Kortedala IF 1-2 svår serie 3/5-2022 (16år)
2022-05-04 23:14
Före match

Lundby IF - Kortedala IF 1-2 svår serie 3/5-2022 (16år)

 

Igår kom året första förlust, men helt rättvis var den inte. 

 

Intressant match där Kortedala spelar på ett mycket likt sätt som vi gör, vilket gjorde att tempot skruvades upp rejält från först till sista minuten. 

 

Det smällde i närkamperna och vi och de skapade målchanser om varandra.  Fram tills första målet som de gjorde efter 30 min så hade vi haft de mesta och bästa av spelet. 

Deras mål kommer av ett mindra bra bolltapp på egen planhalva och vips så fick deras duktiga högerytter ett läge och ur ganska dålig vinkel och fart på skottet gör han ändå 0-1 till dem, snark. Här tappar vi det momentum vi skapat oss i inledningen och fram till pausen tar de över mer och mer, dock utan att skapa något nämnvärt förutom den straff som de skulle haft då Joel rev ner deras anfallare rätt klumpigt. 

 

Jaja, paus och omladdning av batterierna. 

 

Vi kommer ut i andra halvlek och åter igen är det vi som styr matchbilden med några riktigt bra lägen att utjämna. 

Men då kommer det! ett sketet ossidemål  i matchens 71:a från deras sida. En längre boll slås mot vårt högra straffområde och där står deras vänsterytter minst två meter offside och spelar bollen snett inåt bakåt och där avslutar deras spelare snygg och ottagbart i Joels vänstra kryss.

 

VI ger inte upp och i matchens 77:e minut kommer äntligen det så rättvisa målet gjort av oss. Abdishakur Mohamned  lyfter in bollen fån vänsterkanten óch där möter Alvin Rydin med en hedelig strumprullare och bollen smiter in i målvaktens högra hörn. 

 

Nu börjar dock ett annars justa Kortedala maska och det grövsta... Det tar ibland 30 sekunder för målvakten att sättta igån spelet, en minut vid inkast osv  och tyvärr är det något som domaren gör något åt. Kortedala ligger nu mer på marken än spelar ståendes och det är så frustrerande. 

 

Då, i matchens 88 minut kommer chansen, Ayub springer sig fri från mittplan men domaren som är i vårt straffområde efter en hörna från dem blåser en så horribelt felaktig offside!!! 

 

Kortedala har matchen igenom gnällt och ropat och domaren faller för trycket och blåser hela tiden när de piper på plan eller från bänk, GRRR MORRRR

 

Matchen slutar med förlust fast ju längre man tänker på det ju mer orättvist känns utgången.

 

 

 

Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Rolf Perreira de Carvlho mb

Brytsäker matchen igenom och håller undan för deras skickliga anfallare gång efter gång.

 

2 kanoner

Alvin Rydin anf

Jobbar och sliter hela matchen och dessutom gör han vårt enda mål.

 

1 kanon 

Kim Ally vb
Håller nästan rent hela matchen från deras absout bästa spelare.  Kim bidrar även framåt matchen igenom.
 

 


<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli