SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Lundby IF
8 - 1
Azalea Bk (lätt)
Lundby IF8 - 1Azalea Bk (lätt)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 10 maj, 19:45
Plats:Fjärdingsplan
Samling:18:30, Klubbstugan
Lundby IF - Azalea BK 8-1  lätt serie 10/5-2022 (16år)
2022-05-11 22:56
Regnet öser ner men vad gör det när vi leder med 7-1

Lundby IF - Azalea BK 8-1  lätt serie 10/5-2022 (16år)

 

Vattenpolo?

Regnet hängde i luften och vi var var inte på tårna... Hördes coach???
 
Japp! Min kollega bor granne med Fjärdingsplan och han undrade dagen efter om jag varit arg? (JAAAAA det var jag!)
 
 

0-1 efter 2minuter och hörna och vi ställer upp fel trots genomgång, grrrrr vi släpper inte in det målet om vi gör rätt och de som behövde veta fick höra min ilska. 

 

Ok, det är tur att vi har en spelare som Abdisalam Farah för han gör som man säger och lite till... Ny hörnvariant och mål. vi pressar och mål, han skjuter och mål, han blir frispelad och mål...

 

Vi släpper in ett mål, men ovan nämnd gör 4 mål på 23 minuter och det sjukt bra! (En hörna direkt i mål, en bollvinst när vi sätter press, ett riktigt snyggt klapp klapp mål där bollen går som ett snöre från mitten till höger, läs Johannes Kallunki och sedan hårt på marken tvärs över straffområdet till Abdi som avlutar säkert och ett långskott.)

 

Vi släpper inte in Azalea i matchen och i paus står det 6-1 till oss efter 5-1 av Nuur Mohamed som distinkt avslutar med ett stenhårt skott efter "hög" bollvinst till vänster av Otto Pettersson. Innan paus gör David Ingwald sitt första mål i Lundby if efter rensning av Abdi från egen planhalva där David sprintar ifrån försvararna i Azalea och sätter bollen säkert i mål.

 

Paussnacket gick ut på att prata med killarna om detaljer att träna på även i andra halvlek. Viktigt att inte börja spela för sig själv utan att sätta laget främst.

 

Andra halvlek inleds på samma sätt som första där vi anfaller om och om igen och ganska omgående gör David Ingwald sitt andra mål efter retur på skott av Said Abdullahi. 

 

Men nu börjar skyfallet på riktigt, himlen öppnar sig helt och domaren bryter matchen i 55minuten och vi står inträngda i båsen i drygt 10minuter medan regnet ska avta något. 

 

Matchen startar upp, men nu är det riktig parodi, bollen fastnar och rullar knapppt då den fastnar i den helt vattensjuka planen. 

Vårt snabba spel är omöjligt att genomföra då endast höjdbollar är möjligt och spelet är mest komiskt att se.

 

Jaja, innan matchen är slut gör Johannes Kallunki Nilsson 8-1 måletpå sitt gamla lag snyggt assisterad av för dagen utespelade Joel Wickman som sprang sig fri på vänsterkanten och snyggt la över bollen till höger där det bara var att passa in bollen i öppen kasse.

 

 

 

Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Abdisalam Farah mm

4 mål och 1 assist och allt i första halvlek. Man kan ju undra hur många mål det hade blivit i andra halvlek om vädret varit bättre.

 

2 kanoner

Nuur Mohammed mm

Spelar riktigt klokt och med mycket hög arbetskapacitet hela matchen, fantastisk insats på det centrala mittfältet.

 

 

1 kanon 

LiamLundh hb
Spelar smart i sin roll som högerback. Hittar rätt defensivt och hotar offensivt med bra löpningar.
 

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli