Herrjunior
Gothia Cup-veckan Schema och Info
2022-07-14 22:40

Här är schemat för Gothiaveckan:

Lördag: 9:30 Joggingpass. Vi samlas i klubben. Ni som inte kan då, sms:a en bild på er efter avslutad 6-8 km runda till Ulf, helst innan kl 12.00!

Måndag: Match på GPA (Grimbo) mot IFK Skövde kl 9.00. Samling 7.15 i klubben. Ta med ID-                  handlingar, (regler kan läsas här: https://gothiacup.se/en/document/age-control)

På eftermiddagen ses vi på Heden för att kolla på Elitmatcherna. Vi ses kl 16:20 vid                   huvudarenan. Intressanta matcher går kl 16:30 och 17:40.

Tisdag: Match på Sälöfjordsvallen Gräs mot Proskills Academy från Sydafrika kl 15:10.                            Samling 13:45 i klubben.

Onsdag: Match på Sälöfjordsvallen Gräs mot Götaholm kl 16:20. Samling kl 15.00.

Grill, EM fotboll och ev lite lekar/5-kamp i klubbhuset efteråt.

Torsdag och ev fredag: Slutspelsmatcher

Gemensamma regler och förhållningsregler under veckan, men även i framtiden.

- Kom i (god) tid. Sen ankomst kan innebära att man står över match eller börjar på bänken.

- Lundbykläder på vid samlingar och i samband vid representationssammanhang.

- Ingen telefon från samling till efter match.

- Vi samlas i och avslutar våra samlingar i klubbhuset om inget annat anges.

Hälsningar Ledargruppen