SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Ett skitresultat avslutade vårsäsongen.
2021-06-21 23:18

Ok, det är ju målen som räknas och då vinner ju Lekstorp med 1-2, men om vi ska räkna klara målchanser så vann vi med minst 15-3!!!

Ibland är det helt sjukt att resultatet inte blir annorlunda. Vi har bollar i stolpen, vi har klara frilägen, vi har öppna mål men ikväll så går bollen inte in i mål.

I första halvlek om vi räknar bort matchens första minut och sista minut så har vi ju så sjukt många frilägen dom vi inte förvaltar bättre. 
Vips sista minuten i första så gör bortalaget istället mål från ingenstans på ett välriktat långskott.


Paus och man kan känna frustrationen efter alla missar och deras mål i slutminuten.
Försök till att samla ihop gruppen och lyfta det som varit bra men vi inleder andra halvleken krampaktigt och vi skapar inte lika klara chanser. Åsså är vi där igen, från ingenstans en långboll som studsar över mittbacksparet och 0--2...

Justerar vi lite igen och flyttar upp Alvin Rydin och nu börjar vi skapa igen, att den minsta forwarden vi har ska vara så avgörande för vårt egna anfallsspel?.?

Ok, flertalet börjar radas upp igen och med fem minuter kvar gör Alvin mål på nick snyggt inspelat av Sebastian Simonsen Torres.

Matchen är inte slut men vi missar friläge från straffpunkten igen och så är matchen slut.

Sjukt konstig känsla att avrunda kvällen med en förlust när man chansmässigt varit totalt överlägsen???

 

 

Matchens kanoner 

 

3 kanoner 
Sebastian Simonsen Torres (Flertalet bollvinster och står för flertalet fantastiska framspelningar)

 

2 kanoner 
Carl Sjöberg (Dominerar mittfältet i första halvlek och springer sig fri flera gånger, tyvärr utan målskörd denna afton)

 

1 kanon 
Alvin Rydin (Visar vem som är bäst på huvudet åter igen)


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli