SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Lundby IF - Dalen KFF 29/8-2021
2021-08-29 23:21

Lundby IF - Dalen KFF  lätt serie 1-2 29/8-2021

 

Rättvist resultat, nej... ibland är man ganska överlägsen sin morståndare men det går bara inte!

 

Ok, vi inleder inte speciellt bra och när vi missar positionerna helt i mittförsvaret så rinner en spelare från Dalen igen om och placerar säker in 0-1 bakom Joel. 

Brrr, vi tar oss i kragen och vi tar över matchbilden ganska markant. Vi spelar mestadels på motståndarens planhalva men de riktigt heta chanserna saknas förutom Abdis nick på hörna och Tims fräsande skott utifrån. 

 

Ja ja 0-1 i paus och stort behov av lite snack! 

 

Jag tror att alla känner att vi är ganska mycket bättre än vår motståndare och efter pausen så blomstrar vi. Nu är det bara spel på en planhalva och chanserna avlöser varandra. Tyvärr saknas skärpan och inte förrens 10 min in i halvleken får vi utdelning efter ett mönsteranfall. Bollen kommer centralt på mitttfältet, spelas ut till Carl Sjöberg på högerkanten som på direkten hittar Otto Pettersson med ett fantastiskt inlägg väl mött på bortre solpen. 

 

1-1 välförtjänt!!! 

 

Vi fortsätter trumma på och mål gör vi igen men tyvätt så missar domaren yttterbacken i motståndarens backlinje och dömer felaktigt bort vårt ledningsmål för offside, 2 meter fel. 

 

Nu spelar vi bra och de första 30 min av andra halvlek är det bara ett lag på banan, men då från ingenstans??? gör Dalen 1-2 på frispark från hörnlijen. Tack och godnatt till skönspelet och som extra krydda till det ett rött kort för protest :(.

 

Slut och 1-2 vilket verkligen inte speglar händelserna på plan, idag förtjänade vi verkligen betydligt bättre.

 

Viktiga träningar i veckan och nästa vecka så bygger vi vidare på spelet och kryddar det med fler mål framåt.

 

 

 

 Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Carl Sjöberg (Är i gott slag, vinner boll bakåt samt levererar framåt. Är ett ständigt hot för våra motståndare)

 

2 kanoner

Ville Borefur (Få spriger mer på planen när Ville lär sig "springa rätt" då kommer det ge oss otroligt mycket mer som lag.)

 

1 kanon 

Liam Lundh (Kul med Liam tillbaka i gott slag)


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli