SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Hermansby IF - Lundby IF
2021-09-05 22:00

Hermansby IF - Lundby IF 1-1   3/9-2021 lätt serie

 

Hermsnsby borta är ingen lätt uppgift, lång resa med båt att passa och vi missade "turen"cäven detta år vilket gjorde att vi kom tajt inpå match.

 

Tycker ändå att killarna har en bra uppvärmning och efter att Hermansby inleder med en halvchans så tar vi över fullständigt med vårt höga pressspel. Hermansby kommer ingenstans och när vi har bollen trillas bollen snyggt runt i backlinjen och på mittfältet utan att Hermansby är nära att få låna bollen. Vi skapar inte några direkt jättechanser men det ser oerhört stabilt ut....

 

Nu gör vi ett fyra personers byte efter 25 minuter och brrr nu tappar vi direkt. Inte för att de fyra som kommer in är sämre men vi tappar balansen och det "flow" vi skapat framåt. 

Hermansby tar över mest för att vi gör misstag, men de skapar inga direkta chanser utan svärmar mest utanför vårt straffområde då vi är oorganiserade. 

 

Men så... i i 35 minuten så slås en boll diagonaladet från höger av Tim ut mot Otto, han springer framåt och skjuter? mot de borte stolpen. Bollen har knapp styrfart men ärpå väg in i mål ändå men i sista sekund petar Abdi in bollen från 10cm.

Motståndarna  protestera högljutt att det är offside när Abdi tofflar in bollen och nja jag kanske kan hålla med och här måste Abdi lära sig att inte pilla på bollen för att riskera avblåsning. 

 

Paus 0-1 till Lundby, skönt för vi har lite att snacka om.

 

Vi pratar om att lugna ner spelet igen och åter igen ta kontrollen på matchen. I andra halvleken tycker jag ändå att det rullar på helt ok och Hermansby skapar inget farligt någon gång mycket beroende på att Rolf inte släpper något förbi sig. 

 

Matchen rullar på och vi är relativt nöjda hur det ser ut. I mitten av halvleken så görsett oerhört snyggt entouchspel offensivt och Alvin Gwes är helt fri från straffområdet---- piiip offside NEJ så snyggt spelat och det var inte offside.

 

Jaja matchen rullar på och Alvin Gwes hinner med att missa två frilägen som inte blåses av för offside. Är så himla synd att det inte blir mål där för Alvin jobar fram båda frilägena på ett föredömligt sätt.

 

Vi kommer nog lyckas men då och tack o godnatt 1-1 på en snygg frispark i matchens sista minut och så otroligt orättvist. Inte för att vi spelmässigt är ett bättre lagän vår motståndare men de har ju inte hadt mer än en riktig målchnas i hela matchen.

 

 

Brrrrrr, mn vi gjorde det ändå bra.

 

 

 Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Rolf Pereria de Carvalho (I förra matchen så tajmade han fel, men NU alltså vilket mittbacksspel, woawww)

 

2 kanoner

Abdisalam Farah (Gör så mycket bra hela tiden, utmanar, passar och sliter som få framåt och bakåt)

 

1 kanon 

Mikael Baran Dogan (Klockrent defensivt bredvid Rolf.)


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli