SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Torslanda IK - Lundby IF 1 - 1 medel serie 28/9 - 2021
2021-09-28 23:29

Torslanda IK - Lundby IF 1 - 1 medel serie 28/9

 
Ibland är det skönt att matcher tar slut fastän man inte leder.
 
Hmmm, nej det här var ingen munter historia om man ser till vad vi kan egentligen. Personligen tycker jag att det märktes redan på uppladdningen att vi som lag inte var riktigt där idag. Vi har historia med några från vår motståndare för dagen. Efter vår mycket spelstarka inledning tycker jag deras ledningsmål i 15:e minuten förstör allt i hur vi agerar resten av matchen. 
 
Torslanda och vi sätter hela tiden upp en hög press så att inget av lagen ges mycket tid att bygga upp sitt egna uppspel och det präglar matchbilden då det tvingar fram fler längre bollar vilket inte alltid är så njutfullt. Trots detta tycker jag att vi spelar smart och snyggt inlednings med några riktigt fina kombinationer fram till deras ledningsmål. 
 
Ok, vad händer vid målet? Jo vi missbedömer och vid två tillfällen och förlorar kampen mot deras otroligt skickliga ytter Ayub. Han spelar bollen rakt in från sidlinjen längs övre straffområdet och där möter en av deras spelare med en sträckt vrist helt ottagbart för vår målvakt, pang 1-0 till Torslanda.
 
Nu tappar vi allt självförtroende och förutom en hörna som de rensar på mållinjen så är vi helt ute och cyklar resten av halvleken. Torslanda skapar inga heta chanser de heller men vi underpresterar ganska rejält enligt mitt tycke.
 
Pausen kommer välbehövligt där vi behöver justera vissa saker. Innan matchen så har vi pratat om att deras centrala forward kommmer ner och vi måste följa men vi glömmer av det gång efter annan vilket gör att vi förlorar mittfältet och det är inte ok. 
 
När andra halvlek startar fungerar detta bra och vi börjar jobba oss in i matchen igen.
 
Redan i den 48:e minuten ger det resultat... Abdisalam som nu spelar högerytter tar emot bollen vid sidan och driver inåt mitten. Abdishakur på vänsterkanten springer in centralt och Abdisalam spelar bollen snyggt till honom. Ett, två efter retur och tre så placerar Abdiskaur in bollen i öppet mål efter bra jobb.
 
Yes! tänker vi, nu är vi på G och ett ribbskott från Sebbe som letar sig ner på målinjen bekräftar att vi tagit över matchbilden igen.
Men nej nu vänder det igen, Torslanda kommer i våg efter våg och oftast är det vi som bjuder på det. Inte att de skapar några superchanser men vi tappar positioner hela tiden.
Men jaha, då har vi en boll på mållinjen igen som de rensar undan...
 
Puh, matchen slut och även om vi är plus på "riktigt farliga målchanser" så är det nog rättvist med 1 - 1 då Torslanda nog borde haft minst en eller rent utav två straffar.
 
 
Vad tar vi med oss från denhär matchen? Jo, enligt en av deras tränare i Torslanda så är vi i Lundby:
 
citat "FAN JÄVLA HISINGSPACK"!!! 
 
Kanske tränaren i Torslanda borde lära sig förutom gott uppförande även att just Torslanda är en del av Hisingen... jahaja, jag säger då det ;).

 

 Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Ville Borefur

Sliter som ett djur på mitten defensivt och bidrar med offeniva hot framförallt i första halvlek. Tips från coachen, tro ännu mer på vad du kan även offensivt.

 

2 kanoner

Tim Oskarsson

Kommer in efter 28minuter och spelar helt felfritt som högerback. Lyfter vårt spel offensivt efter sin entré.

 

1 kanon 

Abdishakur Muhudin

Ett mål är alltid ett mål... 


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli