SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Lundby IF -Stenkullen GOIK 3-2 lätt serie 29/9
2021-09-30 21:50

Lundby IF -Stenkullen GOIK 3-2 lätt serie 29/9

 
Äntligen tar vi den där välförtjänta segern i lätt serie som vi varit så när utan att lyckas mer än en gång tidigare den här säsongen. 
Regn och rusk hindrade inte oss att lira snabbt och effektivt iallafall stora delar av den första halvleken. 
Att tillägga är att vi ikväll har vi lånat in tre stycken 07:or att för de ska utmanas samt utmana de 06:or vi har. 
 
Redan i den 7:e minuten gör vi 1-0 efter fint klapp klapp spel från målvakt, genom mittfält, (Kian Lopes sista person i kedjan) för att sedan landa i vänsterytterposition hos Ramsses Habtemariam som tar emot med vänster, driver fram och riktigt snyggt placerar in bollen med högerfoten i målvaktens bortre hörn.
 
Efter det trummar på och vi skapar chans efter chans men bollen vill inte in, kanske precis som vanligt...
 
Vi gör några byten efter 20minuter och Zubair Mohamed Kahn från 07 kommer in och han behöver inte mer än ett par minuter på sig att presentera sig innan han är med poängprotokollet.
 
I matchens 22minut kommer vi framåt igen och det går fort, riktigt fort. Bollen spelas ut till höger och Zubair kommer helt fri och alla förväntar sig nog ett rejält avslut man han spelar bollen riktigt snyggt tillbaka rakt över straffområdet och Ramsses placerar in bollen i öppet mål.
 
YES 2-0 Lundby!
 
Ok, nu spelar vi  inte bra direkt efter målet. Vi slappnar av och låter dem komma tillbaka in i matche och Stenkullen kommer i attack efter attack men de sjuter ganska klart utanför hela tiden. Men då pecis inna paus så kommer vi i ett riktigt fint anfall från vänster som vrider över till höger då Zubair fristölls och dunkar in 3-0 till Lundby! 
 
Paus och bra peppp men vi nåste lugna ner oss och sluta spela lååångt från målvakt samt inte tro att matchen är klar. 
 
Vi går ut i andra och inleder bra med ganska bra kontroll och chanser skapar vi i parti och minut men nu är vi iskalla i avsluten då vi bara tänker ego. (Jag ska göra mål istället för att levera bollen ett steg till.)
 
Jaha, enkilt misstag i uppspelsfasen och pass och pang mål för Stenkullen men bläää vad enkelt!
Vi fortsätter trumma på och skapar många bra chanser och farkigast är vi nog när vi får hörnor och på en av dem nickar Abdisalam klockrent i ribban från nära håll. 
 
Mitt i vår press så gör Stenkullen 3-2 men närmare än så kommer de inte och det är rättvist!
 

 

Extra stort tack till våra 07:or som steppar upp och visar att de utmanar på ett kvalitativt sätt-

 
 
Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Micke Baran

Styr sitt försvar ihop med defensivt duktiga 07:or samt en klok defensiv mittfältare I Sajad Alrobeyei. Roligt när spelare som Micke lyfter sig och tar ansvar.

 

2 kanoner

Ramsses Habtemariam 

Två mål, då får man kanoner :)

 

1 kanon 

 Kian Lopes 

Två assist och bra slit över 80 minuter. 

 

 


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli