SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Lundby IF - Askims IK 2-1 medelserie 7/10
2021-10-07 23:47

Lundby IF - Askims IK 2-1 medelserie 7/10

 

Yes!

 

Mycket välförtjänt vinst mot ett tufft motstånd. Mycket nerver både före och under matchen präglade vår insats. 

Precis som vanligt står vi högt och vårt motstånd motstånd har oerhört svårt att bygga något spel gentemot oss. 

 

Vi trummar på och oftast så är vi på motståndarens planhalva med hel eller halvchanser som avlöser varandra. 

I matchens 12 minut så får vi utdelning på hörna vilket var otroligt skönt då vi inte gjort mål i den situationen på ett tag, men varit nära otaliga gånger. 

 
Carl dirigerar och slår hörnan men inte bättre eller bättre än man kan förvänta sig så att bollen skruvar sig i mål via en motståndares ben i matchens 11 minut. 1-0 Lundby IF
 
Matchen rullar vidare och vi hotar gång efter annan och så i den 18 minuten bryter Ville Askims uppspel åter igen, passar Kian som snabbt och snyggt lirar bollen framåt och Abdi är helt fri och gör inget misstag 2-0 till Lundby. 
 
Vi fortsätter att styra matchbilden men Askim hotar hela tiden med med mycket snabba omställningar som nästan blir något men antingen Joel i mål eller mittbackarna fångar, rensar gång efter annan.
 
Paus och gott snack
 
 
I andra halvlek är det spel på en planhalva men vi skjuter i ribban, missar halva frilägen och skjuter inte när vi ska skjuta och när Ville misstajmar en tackling matchens 68 minut och får gult kort vilket innebär utvisning så tappar vi det helt. 
 
Under ett par minuter så kaosar vi totalt. Istället för att fortsätta vara noggranna och lugna så blir vi helt övertända. Vips så får Askim straff helt korrekt långt ut i straffområdet och så gör Askim 2-1 på straff. 
 
Ja ja vi håller ut och vi går hem rättvist med segern i hamn och åter igen så är det vårt otroligt starka försvar sett över hela planen som pulveriserar vårt motstånd.
Joel i mål har inte under 80min ett skott på mål förutom straffen. Sedan är Joel involverad när Askim försöker spela sig igenom men då ÄGER Joel sitt straffområde och fångar allt som eventuellt skulle rinna igenom.
 
Tack Askim för trevlig stämning oss bänkar och planen matchen igenom.
 
 
/Adam
 
 
 
Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Abdisalam Farah 

Målskytt framåt och under hela matchen ett stort och klok ansvarstagande bakåt. 

 

 

2 kanoner

Carl Sjöberg

Springer och springer framåt och bakåt och är så oerhört nyttig för laget.

 

 

1 kanon 

Gustav Wedham 

Styr sitt lag i ur och skur och missar  "aldrig"

 


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli