Öckerö IF - Lundby IF 1-1
2021-10-11 06:54

Öckerö IF - Lundby IF 1-1 lätt serie 10/10

Öckerö kvitterar på matchens sista spark och precis som vanligt är vi starka i försvaret då det är deras första skott på mål i hela matchen.
Visst de har två frisparkar från lång avstånd som tar i överdelen av ribban men vi släpper inte till något i spelet.

Rättvist? Ja, för vi gjorde ett snyggt mål i en omställningning signerat av Kian men det är ju också det enda vi skapar på hela matchen.

Att vi spelar en så svag anfallsfotboll utan idé och energi börjar bli anmärkningsvärt. Det spelövertag som vi skapar oss för attt vi vinner boll i parti och minut bör ge oss fler idéer och mer energi att våga lira boll istället för "tjonga långt" utan tanke om och om igen.

Tänker inte skriva något mer den här gången då det var en riktigt tråkig historia...

Eller jo en sak till, hur kan man tänka lag när man medvetet tar ett rött kort för att man är sur för utebliven frispark i tidigare läge!?!

Vi har 1-0 och det är 15minuter kvar av matchen, inte ok någonstans!

Matchens kanoner!

3 kanoner

Nuur Mohammed

Städar fint på mitten (ihop med Ville, Otto och Alvin) och är väl den som har minst felpass offensivt.

2 kanoner

Rolf Pereira de Carvalho

Städar fint bakåt och slår iallafall några fina bollar offensivt.

1 kanon

Mikael Baran Dogan

Städar fint i mittlåset tillsammans med Rolf.