SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06

Hermansby IF - Lundby IF 2-0  lätt serie 19/4-2022 (16år)
2022-04-19 23:26
Hermansby IF - Lundby IF 2-0  lätt serie 19/4-2022 (16år)
 
Ajajaj, den här matchen vill vi glömma så snabbt som möjligt. Visst vi kommer från Kärna med ett godkänt betyg i att kämpa men ikväll brister vi otroligt mycket i teknisk förmåga samt några horribla individulla beslut vilket tyvärr avgör matchen till deras fördel.
 
Ikväll blir det kort, vi släpper in 1-0 i matchens 9:e minut efter grovt misstag i eget straffområde. Efter det så har vi några bra chanser att utjämna innan paus men vi är antingen för mesiga eller för tveksamma när chansen väl dyker upp. 
 
Ok, paus och några taktiska justeringar.
 
Andra halvlek startar men nu är det inte mycket till spel från något av lagen. Visst vi är mer på deras planhalva fast chanserna uteblir fram till matchens 75 minut då vi får en gratischans när Hermansby passar hem till egen målvakt och vi tilldöms indirekt frispark i deras straffområde. 
 
Vi ställer upp, vi skjuter efter pet, men de rusar alldeles för tidigt och frisparken går om... Va! men då väljer vi att skjutadirekt och hoppas på toutch! Allvarligt talat inte ett ok beslut vilket renderar i att de bara rensar undan.
 
Och som ett brev på posten så begår vi ett horribelt misstag till i backlinjen och så gör de 2-0 i matchminut 79 = gardin ner snark!!!
 
 
Visst någon halvchans till skapar vi, men Hermanby skapar inget ordentligt förutom när vi bjuder på det och ikväll räcker det mer än väl för dem.
 
Nästa gång gör vi om och gör rätt fast ikväll grattis till dem.
 
Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Sidali Gasun mv

Kan inte göra något åt målen, men avstyr några halvchanser på ett bra sätt när det väl kommer nära.

 

2 kanoner

Carl Sjöberg

Springer bra på mitten och bryter mycket boll, men används inte av backar och forwards i rätt tillfällen.

 

1 kanon 

Ville Borefur
Samma omdöme som Carl, men måste lära sig "våga vinna matcher" 
 

Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli