Beställ dina kläder via Stadium.se
2021-04-03 13:01

Nu har ni möjligheten att köpa det mesta av era barns fotbollskläder/klubbkläder via Stadium.se!

Om du skapar ett konto hos Stadium Teamsales kan du köpa träningskläder direkt via länken här:
Sortiment hos Stadium

Det enda man just nu inte kan beställa via Stadium.se är de gröna träningsjackorna samt personliga matchtröjor. De spelare i P-07 som vill beställa grön träningsjacka eller personlig matchtröja, gör sin beställning via Sofia.

Så här gör du för att beställa kläder via Stadium.se:

1. Klinka på länken ovan.

2. Skapa ett konto hos Stadium (om du inte redan är medlem hos Stadium) och logga in.

3. Gå in på "föreningar" högst upp till höger och sök på Lundby IF

4. Då du är inloggad kan du även välja att gå in på "stöd din förening". Sök och välj Lundby IF (Då går 3 % av det du handlar till klubben)

5. Du kan välja att få initialerna på kläderna till en extra kostnad på 40 kr.

6. Du beställer och hämtar ut kläderna via Stadium Backaplan.