PF14
Nyheter om matcher för barn och ungdomar
2021-04-28 16:39

Från Göteborgs FF:

Barn och ungdomar får spela matcher igen – Vi väntar dock på ytterligare besked innan vi kan ge klartecken för spel!

Barn och ungdomar födda 2002 eller senare får från och med i dag, 28 april, spela enstaka matcher igen. Det meddelade Folkhälsomyndigheten under onsdagen.

Folkhälsomyndigheten skriver: "Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare."

Matcherna ska, likt tidigare, dock spelas lokalt och med ett begränsat resande. Det är med andra ord fortfarande av stor vikt att de allmänna råden, för att begränsa smittspridningen, efterföljs. läs mer här!

Mer information kommer läggas upp så fort vi vet! Avvakta med matcher till dess!

Göteborgs Fotbollförbund