P05 på Facebook - en grupp för oss föräldrar

Skicka gärna en förfrågan och gå med i lagets Facebook-grupp. Där delar vi med oss av bilder från matcher, praktisk planering t. ex vid cupresor eller träningsläger. Även viss allmän information som kan vara bra att känna till. Det är en grupp främst för oss föräldrar, men spelare kan också vara medlemmar om de vill.
OBS! All övergripande match-och träningsinfo samt kallelser går ut från ledarna via Sportadmin i form av kallelser och mail.

Du kan alltså inte lämna återbud till träning eller match via Facebook. Detta sker också i Sportadmin, så ladda ner den medlemsappen!

Hälsningar,
Louise Wollter, lagförälder P05