Lundby F07/08

Vi är ett gott gäng tjejer födda 2007 och 2008 som tränar och spelar tillsammans. För säsong 2021 är laget anmälda till att spela i F08 serie.

Vi tränar 2 ggr i veckan på Fjärdingsplan vid Bjurslättsskolan

Tisdag: 17:00-18:30

Torsdag: 18-19:30

Intresserad att börja spela med oss?

Kontakta tränare Erika på mobilnummer: 0702308420

Sommaruppehåll med sommarbingo
2021-06-29 22:29
Sommarbingo

Hej alla glada föräldrar och spelare!

Nu är vårsäsongen 2021 slut. Vi summerar våren med 5 spelade matcher varav en vinst mot Brämaregården i en träningsmatch i början av maj. 4 seriematcher hann vi också med trots att pandemirestriktionerna försenade seriepremiären. Tyvärr förlust i alla matcherna, men vi gjorde 3 mål. Vi är ett relativt nytt lag i jämförelse med de flesta andra lagen i vår åldersgrupp som har spelat ihop i flera år, men det vi tränare kan se är att vi lyckas hålla ihop laget i ungefär 2/3 delar av matcherna och målskillnaden rinner iväg under sista delen.Till exempel i matchen mot Landvetter låg vi under med 1-0 efter första delen och 2-0 efter 2a. Sen slutade matchen med 7-0 förlust. Det är i sista delen av matcherna som rutinen hos våra motståndare märks som den stora skillnaden. Som lag har vi mycket att träna på och ta igen, det gäller så väl fysiskt, tekniskt och spelförståelse. För varje träning tar vi ett litet steg och därför är träningsnärvaron hos varje spelare viktig för att vi ska kunna fortsätta utvecklas som lag.

För att bibehålla intresset hos tjejerna försöker vi planera lite olika aktiviteter. Bland annat hade vi en uppskattad träningsdag i klubbstugan i slutet av april. Till hösten planerar vi för att ha ett övernattningsläger. Har du som förälder ideer på vad vi kan göra, hör gärna av dig till Erika eller Helena.

Nu under sommaruppehållet har tjejerna fått ett sommarbingo som har lite olika aktiviteter med bollteknik, skott, löpning och styrketräning att utföra. Detta för att vi inte ska tappa för mycket inför höstsäsongen och kanske komma närmre de andra lagen i serien.

Det är inte helt klart vilket datum första träningen blir i augusti, vi har fortfarande inte fått spelschemat för hösten än. Men någon gång 1a eller 2a veckan i augusti.

Hoppas ni alla får en fin sommar!
Ses igen i augusti!

Vid tangenterna: Erika

Nya träningstider på Fjärdingsplan
2021-04-29 20:15