Lundby p06

OBS!

Vår trupp är för tillfället full, men om du ändå skulle vara intresserad att börja spela med oss så är det endast genom provspel samt diskussion med oss tränare om och när det i så fall är möjligt.

Kontakta Adam Nordin tränare 0705364633

Hej spelare och vårdnadshavare i P06

Här kommer lite viktig information om årets Seriespel

Säsongen 2021 är året då killarna fyller 15år och går upp och äntligen spelar 11 mot 11.

Ambition hos Lundby IF
Lundby IF är en breddförening och ambitionen hos oss är att vi ska ha kul, med fotboll i centrum. Vår ambition är också att vi ska spela bra och utvecklad fotboll, utifrån de förutsättningar som finns i respektive lag.

Förutsättningar för (serie-)matchspel och uttagningar
Grundförutsättningarna för att kunna träna och spela seriematcher är tre (3) stycken.

1. Betald medlemsavgift.

2. Kontinuerligt väl och engagerade träningspass

3. Ifyllt intyg för ungdomsregistrering

Referat: Lundby Idrottsförening - Qviding FIF
Underbar vinst i härligt vårväder!
2021-02-28 17:41
Blidvädersplan 28/2-2021
Efter en lång, regnig och kall vinter var det äntligen dags för träningsmatch mot Qviding FIF.