SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
P06
Lundby p06

2022

Välkommen till Lundby IF p06!

 

Vi har ett trettiotal killar som tränar tre till fyra gånger i veckan. Vår hemmaplan är Fjärdingsplan (ligger "bakom" Bjurslättsskolan) men vi tränar och spelar också på Bravida Arena. 

 

Vi kommer säsongen 2022 ha två lag i seriespel. Ett lag i Göteborgregionens svåra serie men även ett i lätt serie. Vi grundar detta beslut i de resultat och på den nivå som våra killar presterat den senste säsongen. (Dessutom kommer akademiernas lag spela i de nationella serierna istället.)

 

Under sista säsongen som ungdomsspelare kommer vi åka på tre större turneringar Nörhalne cup i Danmark (26/5-28/5), Sölvesborgscupen i Sölvesborg Blekinge (17/6-19/6) samt Färgelanda cup i Dalsland (12/8-14/8). 

(Om inte covid 19 sätter stopp)

 

 

 

Är du intresserad av att börja träna och spela med oss tveka inte att kontakta oss så planerar vi ett upplägg där du får provträna med oss.

 

Mvh: Adam Nordin tränare 0705364833

 

 

Sävedalens IF - Lundby IF 3-4 svår serie 2/9-2022 (16år) (samt Färgelanda cup)
2022-09-04 00:02
Färgelanda cup och gruppvinst

Sävedalens IF - Lundby IF 3-4 svår serie 2/9-2022 (16år) (samt Färgelanda cup)

 

Nu var det länge sedan jag skrev, men nu var det dags att fatta tangenterna igen. 

 

Höstsäsongen har kommit igång och vi inledde med att åka till Färgelanda och spela cup.

Vi vann vår grupp bestående av fem lag och fick möta Lilleström SK från Norge i kvartsfinalen. Efter ett mycket rafflande slutscenario så vann vi på straffar där vi satte dit alla våra fyra första medans Joel räddade två och vi avancerade välförtjänt till semifinal där Wargöns IK stod som motståndare. 

Wargön kom tvåa i vår grupp och deras strategi var att stänga igen för att sedan sparka långt. Vi spelade på deras planhalva hela semifinalen men vi skapade inga riktigt heta chanser förutom en frispark som var inne utan att godkänas, horribelt!

Sedan som det ofta går så gör istället Wargön mål i matchens sista minut på ett tursamt flipperspel. Tack och godnatt 

 

Om man summerar cupresultatet får man ju ändå se det som en framgång, vi vann gruppen efter imponerande resultat och slutade på 3:e plats av tio lag.

 

match 1; Lundby IF - Lillström SK lag 2 5-1

match 2: Lundby IF - Wargöns IK 1-1

match 3: Lundby IF - FBK Karlstad 2-0

match 4 Lundby IF . Floda Boif 1-0

 

match 5 kvartsfinal: Lundby IF - Lilleström SK lag 0-0 (4-2 efter straffar)

match 6 semifinal Lundby IF - Wargöns IK 0-1

 

Final; Trollhättans FK - Wargrgöns IK 1-3

 

Ok, till gårdagens drabbning på Vallhamra IP, Sävedalen. 

 

Mycket nerv inför match där mycket stod på spel, både i poäng och prestige då en av våra tidigare spelare lämnat för Sävedalen mitt under säsong. Lägg därtill att vi inlett höstterminen än darrigt när vi väl spelat seriematcher...

 

Matchen inleds och Sävedalen hotar utan att komma till några riktiga farligheter, men så från ingenstans när vi sätter press i matchens 7:e minut så passar deras mittback till en sopren Abdishakur mitt framför mål som avancerar och snyggt sätter 1-0 till oss.

 

Energi... nja vi spelar inte bra och bara 4 minuter senare så rensar Abdi i straffområdet, träffar bollen så den flyger iväg, för att i sekunden efter träffa motståndarens fot.

 

Straff!!!!! nääää aldirig, vår spelare väljer spelsätt och rensar bollen och deras spelare kommer in sent varpå får en träff på foten. Det är inte straff!, straffen sitter säkert och det är utjämnat.

 

Spelet haltar och likaså domsluten, vi spelar dåligt och rättskiparen gissar och gör bäst som han vill, helt galet låg nivå åt båda hållen. Strax innan halvtid så kommer Sävedalen i attack efter att "tokkapat" vår högerback, ingen åtgärd såklart, och hela laget väntar på avblåsning. Bollen rinner igenom och deras anfallare sätter bollen säkert i mål.

 

Paus! 

 

Jag är skitförbannad i paus hur vi agerat i den första halvleken, vi måste våga börja ta ansvar och våga spela själva! (Jag brukar inte nämna namn i gupp. men igår kväll blev det undantag)

 

Andra halvleken startar och Sävedalen får knapp låna bollen och det dröjer inte mer än 8 minuter innan vi gör mål på hörna.

Alvin Rydin slår den och Otto Pettersson stöter in den i öppet mål från nära håll. Tyvärr dröjer det inte mer än tre minuter innan Sävedalen gör mål på straff efter tveksamt ingripande från oss, snark.

Igår kväll är vi dock oslagbara och efter en hörna till och ett snyggt inspel så ha vi gjort både 3-3 via Carl Sjöbergs rumpa och Ayub Hassans klack. Lägg därtill ett rött kort på Sävedalen så var segern i hamn.

 

Sammanfattningsvist så har de tre skott på mål inklusive deras två straffar. Vi skapar betydligt mer än de fyra mål vi gör, men framförallt kunde vi glädjas åt spelet i andra halvlek. 

Vilken karaktär våra killar visade att vända från underläge till vinst samt förändra och förbättra spelet så mycket från första halvan till andra halvan av matchen.

 

Matchens kanoner!

 

3 kanoner

Sebastian Simonssen Torres

 Spelade felfritt matchen igenom och fullkomligt “ägde” mittfältet både offensivt och defensivt.

 

2 kanoner

Carl Sjöberg

Fantastiskt mittbacksspel, gjorde inte ett misstag på 90 minuter.

 

1 kanon 

Abdishakur Mohamed

Har aldrig spelat mer för laget tidigare, så många bra prestationer förutom målet.

 

 

/Adam Nordin tränare Lundby if p06

Referat: Öckerö IF (lätt) - Lundby IF
Öckerö IF - Lundby IF  3-2 lätt serie 20/5-2022 (16år)
2022-05-25 18:39

Ingen match att lägga på minnet...

Referat: Lundby IF - Götaholm SK (svår)
Lundby IF - Götaholm SK 2-2 svår serie 17/5-2022 (16år)
2022-05-18 21:19

Lundby IF - Götaholm SK 2-2 svår serie 17/5-2022 (16år)

 

Otroligt tufft poängtapp i matchens slutskede för alla med Lundbyhjärta.

Referat: Kongahälla IF (svår) - Lundby Idrottsförening
IK Kongahälla - Lundby IF 3-0 svår serie 14/5-2022 (16år)
2022-05-14 21:55

IK Kongahälla - Lundby IF   3-0   svår serie 14/5-2022 (16år)

 

Sjukdom och skador gav oss inte förutsättningar att rå på serieledaren. Trots det hade vi minst lika många chanser, men att göra mål i den svårare serien är något som vi måste bli bättre på helt enkelt.

Referat: Lundby IF - Azalea Bk (lätt)
Lundby IF - Azalea BK 8-1  lätt serie 10/5-2022 (16år)
2022-05-11 22:56
Regnet öser ner men vad gör det när vi leder med 7-1

Lundby IF - Azalea BK 8-1  lätt serie 10/5-2022 (16år)

 

Vattenpolo?

 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli