PF14
Jobbar för att spela träningsmatch
2021-05-11 13:57

Vi jobbar för fullt att boka in en träningsmatch för barnen innan sommaruppehållet. Vi återkommer såklart när allt är klart med mer info.

Nyheter om matcher för barn och ungdomar
2021-04-28 16:39

Från Göteborgs FF:

Barn och ungdomar får spela matcher igen – Vi väntar dock på ytterligare besked innan vi kan ge klartecken för spel!

Barn och ungdomar födda 2002 eller senare får från och med i dag, 28 april, spela enstaka matcher igen. Det meddelade Folkhälsomyndigheten under onsdagen.

Folkhälsomyndigheten skriver: "Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare."

Matcherna ska, likt tidigare, dock spelas lokalt och med ett begränsat resande. Det är med andra ord fortfarande av stor vikt att de allmänna råden, för att begränsa smittspridningen, efterföljs. läs mer här!

Mer information kommer läggas upp så fort vi vet! Avvakta med matcher till dess!

Göteborgs Fotbollförbund

Information om sammandrag våren 2021
2021-03-29 08:16

6-7-åringar vars sammandrag (födda 2014 & 2015) är på lördagar och i spelformen 3 mot 3 med sarg

Här kommer vi i nuläget med nuvarande restriktioner inte kunna genomföra sammandragen men kommer öppna upp anmälan för om restriktionerna ev. upphävs. Vi kommer med 6 veckors framförhållning ta ett beslut om sammandragen genomförs. Då de första sammandragen för året var tänkta att genomföras under helgen 24-25 april på Landvetter IP samt Guldheden Södra kommer dessa att ställas in av nyss nämnda anledning.

Källa: Göteborgs FF 18 mars