Välkomna ner till Fjädingsplan idag den 11 april och stötta damlaget till vinst.

Varmt välkomna

Historiska Matchen Lundby IF - Kärra KIF
2024-02-12 11:39
Match referat Kärra KIF

Vi samlades i klubbstugan klockan 17:00 för att göra oss iordning för säsongens första tävlingsmatch. Motståndet som väntades va Kärra KIF ett nystartat damlag som oss själva. Vi åkte till Bravida för att värma upp i den kalla februari kvällen.

Klockan blev 18:15 och det blev dags för match, domaren blåser i visselpipan och vi är igång. Redan efter första minuterna så ser vi att detta kommer bli en tuff match Kärra är duktiga och vi får en svår nöt att knäcka.

Första halvlek blir mållös och Mathilda i målet står för kanonräddningar och hela laget sliter för fullt. I halvlek så blir det lite snack och vi gör lite ändringar i startelvan och vi är igång igen med andra delen av matchen.
Återigen så är det tryck ifrån båda hållen och både Mathilda i målet, backarna och hela laget får slita för att hålla bollen utan för mållinjen. Men i ett farligt anfall från Kärra så bryter vi bollen och Nadja driver upp i plan och lägger en djupledsboll till Linnea och för några sekunder så tror man att målvakten i Kärra har allt under kontroll men Linnea tar sig förbi och kan enkelt rulla in 1-0 och det ända målet i matchen.