SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
PF13

Lundby IF Dynamo
vs
Kärra KIF Gul
Lundby IF DynamovsKärra KIF Gul

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 13:15
Plats:Fjärdingsplan 12 KG
Tävling:
Matchnummer: 060454030
Samling:12:30, Fjärdingsplan
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej!

Vårserien fortsätter!

Hemmamatch mot Kärra. Vi samlas 12:30, matchen börjar 13:15.
Ta med vita shorts, gröna strumpor, fotbollsskor, någon varm tröja och en flaska vatten.

Svara på kallelsen så fort ni kan då vi har många matcher den här helgen och behöver ha spelare till alla matcher.

OBS: Här har föräldrarna en bra chans att driva caféverksamhet!

Ååååhhhh Lundby!

Tom Nyberg 0739-421632
Email: lundbyif.pf13@gmail.com
Heta skott och skickligt passningspel på Fjärdingsplan
2024-05-05 15:42

På en varm och solig dag på hemmaplan tog Lundby IF (Dynamo) emot Kärra KIK till en spännande match. Gräset var snabbt på planen, vilket gynnade Kärra KIK i deras briljanta och imponerande passningsspel.

 

Lundby IF (Dynamo) hade en tydlig game plan att skjuta snabbt, även från längre distanser, för att utnyttja förutsättningarna på planen. Detta taktiska tillvägagångssätt gav resultat när hemmalaget lyckades göra mål genom sina distansskott.

 

Under matchens gång visade Kärra KIK upp en imponerande teknisk skicklighet och bollkontroll, vilket satte Lundby IF (Dynamo) på prov. Trots det intensiva motståndet höll hemmalaget fast vid sin strategi och fortsatte att utmana med sina snabba skott och offensiva spel.

 

Matchen bjöd på en underhållande och intensiv fotboll, där båda lagen kämpade för att ta kontroll över spelet. Publiken på läktarna fick se en målrik tillställning med spännande moment på planen.


Trots att slutresultatet kanske inte gick deras väg, är Lundby IF (Dynamo) stolta över det engagemang och den målmedvetenhet laget visade upp under matchen. Spelarna visade mod och styrka genom att hålla fast vid sin game plan och utmana med sina snabba skott. Tränare och spelare tar med sig lärdomar från denna intensiva match och ser fram emot att fortsätta utvecklas och förbättra spelet i kommande matcher. Lagets fokus kommer att ligga på att bygga vidare på de positiva elementen och förstärka lagets styrkor för att möta kommande utmaningar med en ännu starkare inställning och beslutsamhet.


Grönt kort: Elias G!

 

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartners