PF13

Lagfoto 2021

Nu är vi igång med det nya året och vi försöker köra inomhus en gång i veckan tillsvidare.

Träningstiderna varierar lite beroende på vilka halltider som finns lediga.

Glöm inte att anmäla er så snart som på kallelser som skickas ut!

Är du intresserad av att spela fotboll med oss?

Just nu har vi lång kö (ca. 2 år) för att spela med oss i PF13-laget men sätt gärna upp dig på vår intresselista. Vi kontaktar de som står på intresselistan i tur och ordning.

Anmäl dig

Ledarna i PF13

För kontaktinformation till ledare i PF13

PF13 sparkar igång fotbollssäsongen 2024 med utomhusträning
2024-02-12 21:55
Gött gäng på Bravida

Lundby IF:s PF13-lag har börjat förbereda sig inför den kommande fotbollssäsongen med sin första utomhusträning för året. Efter månader av inomhusaktiviteter är spelarna redo att återigen känna gräset under fötterna och luften i lungorna.

Träningspasset hölls på klubbens andra hemmaplan Bravida arena och leddes av tränare Anders Malm, som är optimistisk inför den kommande säsongen. “Det är fantastiskt att äntligen vara tillbaka utomhus och kunna arbeta med laget på riktigt. Vi har en talangfull grupp spelare och jag ser fram emot att se dem utvecklas och växa tillsammans under säsongen”, säger Malm.

Spelarna visade upp sin entusiasm och dedikation under träningen, där de fokuserade på att finslipa sina grundläggande färdigheter, stärka lagkemin och arbeta på taktiska aspekter av spelet. För många av dem var det en välkommen förändring att kunna träna utomhus igen efter den långa vintern. “Det är härligt att vara tillbaka på planen med lagkamraterna och känna solen i ansiktet. Vi är alla taggade inför den kommande säsongen och vi kommer att ge allt för att nå våra mål tillsammans”, säger en av spelarna.

Med den första utomhusträningen avklarad är PF13 redo att fortsätta sin förberedelse inför den kommande fotbollssäsongen. Med hårt arbete, passion och teamwork hoppas de kunna göra stolta insatser på planen och kämpa för framgång i de kommande matcherna.

Cold Cup 2023 avgjordes i helgen
2023-12-17 21:46
Diagon Blaze FC lyfter pokalen!

Då var årets Cold Cup färdigspelad och därmed fotbollsåret 2023 avslutat för oss i PF13. I lördagens turnering blev det Diagon Blaze FC som fick äran att lyfta pokalen efter många tuffa matcher och en fantastisk laganda i truppen.

Dagen fortsatte med en lagfest i klubbstugan med pizza, chips och läsk i mängder, tack till alla föräldrar som styrde upp detta. Kvällen avslutades med filmvisning och fotbollsquiz, och även där hette det vinnande laget Diagon Blaze FC.

Tack för i år!

Referat: Cup - Lundby IF Vit
Lag vit i farten i Säsongsavrundaren
2023-11-04 19:32
13 spelare och två ledare, ett stort gäng helt enkelt!

På lördagen var det dags för Säsongsavrundaren, en legendarisk cup i Kungälv. Lag vit ställde upp med hela 13 spelare och fick lära sig cup-stämning i fyra matcher där tre av motståndarna var helt nya för oss. Matcherna spelades på en fantastisk konstgräsmatta på Kongevi IP och vädret passade bra för fotboll, men kanske lite sämre för pauserna mellan matcherna. Vi bjöd på god motstånd i alla matcher och ibland ägde vi spelet totalt. Fotboll kan spelas på många sätt och det viktigaste för oss är att alla är delaktiga och att alla i laget kan utvecklas i sin fotboll.

Härifrån tar vi sikte på nästa säsong!

Referat: Lundby IF Grön - Surte IS
Lag grön träningsspelade i kylan
2023-10-28 17:13
Mössor på nästa gång!

Serien är slut, visst, men här finns det energi och intresse kvar för fortsatt utveckling. Killarna gjorde en proffsig uppvärmning och alla var taggade när matchen blåstes igång. I första perioden var motståndaren lite starkare och vi hade många saker att förbättra på. Och vad gjorde vi då? Lärde oss av misstagen och skärpte oss, spelet blev bara bättre och bättre mot slutet. Så, det är utveckling om något!

Referat: Torslanda IK 1 - Lundby IF 2
Årets sista seriematch! 😢
2023-10-08 22:11
Här gänget i lag 2 som fick avsluta serien idag

Så var det slut, höstserien för PF13! Sist ut var lag 2 som mötte Torslanda i fantastiska förhållanden. Vi spelade på huvudarenan i Torslanda med mycket publik och i en strålande solsken. Laget är dock sugna på att fortsätta med lite träningsmatcher, så håll koll på kallelserna kommande tiden!