SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
PF13

Kareby IS
vs
Lundby IF Sparta
Kareby ISvsLundby IF Sparta

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 13:15
Plats:Kareby Hed 12
Tävling:
Matchnummer: 060432013
Samling:12:30, Kareby Hed IP
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo:  Hej!

Vårserien fortsätter!

Bortamatch mot Kareby. Vi samlas 12.30, matchen börjar 13.15, kom gärna i tid!

Ta med vita shorts, gröna strumpor, fotbollsskor, någon varm tröja och en flaska vatten.

Svara på kallelsen så fort ni kan då vi har många matcher den här helgen och behöver ha spelare till alla matcher.

Markera gärna i svaret om ni behöver skjuts samt fråga andra föräldrar i chaten.

Ååååhhhh Lundby!

Tom Nyberg 0739-421632
Email: lundbyif.pf13@gmail.com
Fenomal insats av grönvita eleganterna
2024-05-04 22:42
Äkta kärlek till fotbollen i Kareby

Det var en solig och hett efterlängtad matchdag när Lundby IF (Sparta) reste för att möta Kareby på deras hemmaplan. Spelarna från Lundby IF var laddade inför den tuffa utmaningen och visade upp en imponerande positiv anda på planen.

 

Matchen började intensivt med båda lagen kämpandes för varje boll. Kareby visade sig vara en formidabel motståndare med snabba attacker och skickliga spelare. Trots detta höll Lundby IF:s spelare huvudet högt och kämpade tappert under hela matchen.

 

Den unga domaren, som ledde matchen med stadig hand, gjorde ett utmärkt jobb med att hantera spelet och upprätthålla ordning. Hans närvaro skapade en rättvis och balanserad atmosfär på planen.

 

Motståndarlagets tränare var imponerad av Lundbys kämpaglöd och positiva inställning. Trots att resultaten kanske inte gick deras väg, visade Lundby IF:s spelare upp en stark sammanhållning och en vilja att kämpa för varandra.

 

Under matchens gång fick Lundby IF:s målvakt stå i rampljuset med flera imponerande räddningar som höll laget med i matchen. Publiken på läktarna hyllade honom för hans mod och skicklighet mellan stolparna.

 

Efter en intensiv match avslutades dagen med ett utbyte av gröna kort och beröm mellan spelare och tränare från båda lagen. Lundby IF (Sparta) tar med sig lärdomar från denna tuffa match och ser fram emot att fortsätta att utvecklas och växa som lag i kommande matcher.


Grönt kort: Gabriel!

 

<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartners