SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
Välkommen till Lundby IF

Välkommen till Lundby IF

 

Vi har spelat fotboll på centrala Hisingen sedan år 1919.

 

Vill du spela med något av våra lag? Anmäl dig här

 

Våra yngre lag har hög belastning och kan ha kö för att få en plats.
Alla lag kontaktar de som står på intresselistan när de har plats.

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Individuell träning och nytt datum för målvaktsskola
2022-05-22 20:16

Möjligheten till extraträning har kommit igång. Vi ser gärna att fler utnyttjar den här unika möjligheten att få träna på speciella färdigheter i mindre grupepr med erfarna och kunniga tränare. Nästa gång är på onsdag 25/5. Anmälan sker här:

 

https://lundbyif.se/sida/?ID=318112

 

Nästa omgång av målvaktsskolan är bestämt till söndag 19/6 kl 9.00 på Bravida Arena.

Anmäl er genom följande länk:

 

https://sportadmin.se/book/?F=2d208a85-bf35-4c74-84c9-ea5960eb643d&grupp=899411

 

Väl mött! 

 

//Janne Tengwall, fotbollsansvarig

Fotografering 17 maj uppskjuten
2022-05-17 16:12

Tyvärr har kvällens fotografering ställts in. Vi återkommer med nytt datum. 

Dags för lagfotografering!
2022-05-12 10:07

Nästa vecka är det dags för lagfotografering. Denna sker i anslutning till klubbstugan.
I samband med fotograferingen finns korv med bröd och dricka att köpa. Fullskalig klubbshop kommer inte vara öppen, men vid behov kan vi lösa så att shorts,strumpor, tröja köpas om någon saknar detta inför fotograferingen.

 

Se schema för fotografering ovan.

 

En föreningsuppdatering
2022-05-06 10:00

Hej alla medlemmar.

 
Här kommer en uppdatering om vad som hänt i föreningen sedan hösten 2021 och vad som planeras härnäst.

 

Som många av er vet har Lundby IF försökt göra en omstart/nysatsning med att bli en långsiktigt hållbar och stabil förening. Delar av detta arbete har inneburit ett omtag med seniortruppen, där vi siktar på att inom ett par år bli en stabil lokalfotbollsförening som våra ungdomar strävar efter att spela för. Samtidigt håller klubben på att ta fram en tydlig modell för hur våra juniorlag ska agera och en kravprofil på vad som krävs för att få spela där.

 

Detta arbete inbegriper en översikt över hela föreningen och alla lags arbetssätt, där vi gärna ser en grön tråd av övningar och erfarenheter som kan delas med varandra för att våra spelare ska bli så bra människor och fotbollsspelare som möjligt. 

 

Arbetet innefattar också flera utvecklingsinsatser. För att nämna några som vi påbörjat:

 

Amna Lihovic, en fd Lundbytjej och nuvarande landslagsspelare, ska bistå med sina erfarenheter och kunskaper för att, i första hand, stärka tjejsektionen med bra träningar och feedback till både spelare och ledare. Inom några år vill vi gärna kunna erbjuda spel i ett damlag i Lundby.

 

Dime Jankulovski, en fd Lundbyit och landslagsmålvakt, tränar våra äldre målvakter på en regelbunden basis, samt anordnar en målvaktsskola ungefär en gång i månaden för alla föreningens spelare som vill känna på och lära sig mer om målvaktsteknik. Info och anmälan finns här.

 

Fotbollsskola i sommar för de lite yngre i föreningen. Anmälan till fotbollsskolan, som kommer hållas under midsommarveckan, är öppen. OBS - inte många platser kvar. Anmälan finns på här.

 

Individuella träningsmöjligheter- man kan anmäla sig till ett mer specifikt individuellt träningspass (små grupper) som några mycket erfarna ledare och tränare kommer hålla i ca en gång i veckan. Mer info finns här på hemsidan (fliken längst upp) och dessa pass kostar 20 kr/gång. Det finns ytterst begränsade platser och här gäller först till kvarn!

 

Klubbhuset har fått sig ett litet lyft invändigt för att bli mer anpassat för våra spelare och kunna vara en plats att hänga på mer. I juni planeras det för en fixardag där det även kommer göras något med exteriören. 
 
Vi har haft besök från ÖIS där deras ungdomsansvarige höll ett uppskattat träningspass med några utvalda spelare från våra äldre pojklag. Vi kommer fortsätta samarbeta med olika lokala akademiklubbar för att ge våra spelare de bästa förutsättningarna för utveckling.
 
Vår yngsta kull, pojkar och flickor födda 2016, gör sin sista Bolleksträning på söndag och startar därefter igång på riktigt, som laget PF16.

 

Vi planerar för en fotbolls-dagscamp i sensommar där några profiler kommer vara inbjudna och hålla olika temaanpassade övningar.
 
Det finns en del andra saker som är påbörjade och som ligger i pipen, såsom:
 
- Förening/lag/spelare kan vara del av ett forskningsprojekt med Göteborgs Universitet
- CV-skrivardag för de som är intresserade av att få hjälp med detta
- Planering av en Lundbydag där alla lag och medlemmar (fyller) Bravida och stöttar A-laget
- Förberedelse för den snart traditionellt årliga Halloween spökpromenaden
- Tränarutbildningar och en ledarträff

 

Jag, som fotbollsansvarig, har snart varit hos alla lag och tycker att alla lag och nästan alla spelare sköter sig fantastiskt bra. Jag ser tydliga förbättringar i alla lag, bara på det senaste halvåret. Jag gillar verkligen vad jag ser från våra tränare i form av engagemang, kunskap, pedagogik och övningar. Spelarnas respons är också fantastisk att se, i de flesta lag ser jag verkligen hur tjejerna och killarna njuter av att vara på planen och sprider positiv energi till grupperna!

 

Det var lite kort om vad som är på gång och vad som händer. jag kommer skicka (o)regelbundna uppdateringar och lite matnyttiga tips vid passande tillfällen. Det finns, som beskrivet ovan och lite till, en hel del saker vi arbetar på som vi vill implementera i föreningen, för att stärka spelarna och ledarna och höja kunskapsnivån, samt inarbeta ett gemensamt lagöverskridande arbetssätt.
 
Utöver detta, och för att kunna fortsätta implementeringen så skulle jag vilja be er, som känner att ni kan och vill bidra, om ett par saker:

 

- Sponsring, antingen av lag eller klubb. 
- Tips på potentiella sponsorer, kanske företaget där ni arbetar?
- Sponsring av matpaket till tex fotbollsskolan. Känner ni till en restaurang som kan hjälpa oss där?
- Sommar-/ Extrajobb till våra äldre spelare.
- Föreningsrevisor- vår senaste lämnade en vakant plats när hon gick i pension nyligen.
- Fler styrelsemedlemmar

 

Kontakta gärna mig på jan.tengwall@gmail.com, så hjälps vi åt att stärka föreningen.

 

Ha en fin vår och sommar, vi ses säkert vid någon fotbollsplan inom kort!
- Jan Tengwall, fotbollsansvarig Lundby IF
Individuell träning
2022-04-28 21:41

Anmäl er här

 

Klubben erbjuder extra träningspass med fokus på teknik, bollkontroll och spelförståelse. Träningen leds av utbildade ledare med lång erfarenhet. Begränsat antal platser, först till kvarn. Medtag egen fotboll i den storlek barnet spelar med.

 

Kostnad: 20 kr/gång (betalas på plats via swish eller kontant)

 

Plats: Slätta Damm gräs

 

Två olika tider finns: 18:00-18:45 eller 18:50-19:35

 

Platserna släpps ca en vecka innan träningen.

 

Vid frågor kontakta Lundbys fotbollsansvarige på jan.tengwall@gmail.com.

Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli