Välkommen till Lundby IF

Vi har spelat fotboll på centrala Hisingen sedan år 1919.

Vill du anmäla intresse för något av våra lag? Anmäl dig här

Vi börjar med bollek det år barnen fyller sex år. Årets bollek är fullbokad - kontakta kansliet för eventuella extraplatser för tjejer.

För Herrsenior och Herrjunior, kontakta i stället tränare (Björn för A, Adam för J) direkt, kontaktuppgifter finns på respektive lags sida.

Vi behöver även fler ledare. Är du intresserad av ett ledaruppdrag, kontakta oss via e-post på info@lundbyif.se.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Missa inte dagens klubbshop
2024-06-02 10:45

Idag, söndag den 2a juni, är det återigen dags för klubbshop. Missa inte möjligheten att skaffa nya träningskläder, supporterprylar och träffa en massa andra trevliga lundbyiter.

Klubbshopen pågår kl. 16-18 i klubbstugan, Munkedalsgatan 10. Vi ses!

Anmälan till fotbollsskolan är öppen!
2024-04-24 19:18

Anmälan här

Anmälan till sommarens höjdpunkt är nu öppen! Lundby IFs ungdomsfotbolls populära fotbollsskola är heldagar fyllda med fotbollsträning och andra roliga överraskningar. En vecka på fotbollsskolan innebär stora möjligheter att både bli en bättre fotbollsspelare och få många nya kompisar!

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickor 8-12 år (deltagare födda 2016-2012, år 2024) och alla är välkomna att anmäla sig, oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening. Varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehåller träning, lek och skoj. Allt för att spelarna ska ha en så rolig och utvecklande vecka som möjligt! Utöver deltagande ingår tränings t-shirt i priset. Medtag egen matsäck för lunch. Mellanmål kommer finnas på plats.

Deltagarna delas in i kunskapshomogena grupper och leds av utbildade ungdomsledare från Lundbys äldre lag under uppsikt från UEFA-A-utbildad instruktör. Fotbollsskolan pågår mån-tors v. 25 kl 09.30-15.00 varje dag. Begränsat antal platser. Vid frågor eller funderingar så är ni välkomna att maila Lundbys Fotbollsanvarige jan.tengwall@gmail.com.

Lagfotografering i maj
2024-04-21 20:56
Nu är datumen för lagfoto satta. Då det kan komma att bli justeringar (om några lag behöver byta med varandra) återkommer vi med mer exakt info här på hemsidan längre fram, så alla vet vilken dag just deras lag ska fotograferas.

Men så länge kan det vara bra att veta att fotografering sker 6-8 maj vid klubbstugan.
Alla lag ska fotasgröna matchtröjor, vita shorts och gröna strumpor. Det kommer bli både individuella bilder samt lagbilder.

Om vi får ihop bemanning till klubbshopen kommer denna hållas öppen i samband med fotograferingen. Hjälp med detta mottages tacksamt! Hör av er till Per Billert om ni har möjlighet att hjälpa till: per@billyjam.com

Klubbshop på söndag
2024-03-01 11:01

Nu på söndag den 3e mars är det dags för klubbshop! Som vanligt går det att köpa fina träningskläder, fika och träffa Lundbyiter. Det är kl. 16-18 som gäller, och som vanligt håller vi till i Klubbstugan på Munkedalsgatan 10.

Välkomna!

Årsmöte 2024
2024-02-20 16:01

Alla medlemmar välkomnas till årsmöte den 17e mars kl. 16.00 i Klubbstugan (Munkedalsg. 10). Sista datum för att skicka in motioner är den 3e mars. Inlägget kommer att uppdateras med handlingar senast en vecka före årsmötet.

Motioner skickas till info@lundbyif.se, glöm inte tydliga yrkanden.

Grönvita hälsningar,

Kallelse och agenda

Verksamhetsberättelse

Ekonomisk berättelse