SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
Välkommen till Lundby IF

Välkommen till Lundby IF

 

Vi har spelat fotboll på centrala Hisingen sedan år 1919.

 

Vill du anmäla intresse för något av våra lag? Anmäl dig här

 

Vi behöver även fler ledare. 

 

Det är i dagsläget kö till våra pojklag. Lagen kontaktar de som står på intresselistan när de har plats. För en del åldersgrupper kan det ta tid. 

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Inställd klubbshop söndag 7 maj
2023-05-07 17:17

Hej medlemmar,
vi har uppmärksammats på att information om att dagens klubbshop är inställd inte har gått ut.

 

Just denna dag har det pågått och pågår väldigt många andra aktiviteter, så infon missades helt enkelt. 

 

Vi beklagar detta och hoppas inte alltför många kom förbi och blev besvikna.

 

Nya klubbshopsdatum kommer publiceras som nyheter här och listas under fliken "klubbshop" så snart datum är satta. I skrivande stund vet vi inte om någon mer shop hinner hållas före sommaren då det är en bemanningsfråga. Maj och juni är intensiva månader för oss alla.

 

Vänligen, styrelsen

 

Herr Senior match: Lundby IF - Hälsö BK Söndag 7/5 på Bravida
2023-05-04 21:21

Hej allihop!
Nu på Söndag 7/5 på Bravida spelar herrlaget match på Bravida kl. 16.15 mot Hälsö BK.
Gratis entre!

Gör som P10 laget, Kom och heja på vårt Herr A-lag!

Vi har få A-matcher som ligger helgtid så vi försöker göra det till en liten "happening" för barn och unga i föreningen, sprid gärna ordet i era respektive lag. 
Det blir uppvisningsmatch i pausen (PF16) och vi försöker få till lite caféverksamhet.

Efter herrmatchen får man gärna dra vidare och stötta damlaget som spelar hemma på Fjärdingsplan kl. 17.30. 

Lundby IF vs Kullavik IF
2023-04-25 20:46

Premiär på Fjärdingsplan för Lundby IFs damlag. Första gången på 25 år så va det äntligen dags. Tjejerna kom väl förberedda & laddade till klubbstugan och kände att detta va våran match, i uppvärmningen så drar vi på oss en tung skada & Emelie blir liggandes på plan med smärta i hälsenan. Efter dramatiken & skadeläget så blåser domaren igång matchen & vi är igång.

Vi börjar matchen med högpress och vi spelar mycket fin fotboll. I 10de minuten så får vi till ett skott som tar i insidan stolpen och vi är väldigt farliga i vårat anfallsspel. Men som tur tar det inte lång tid så gör vi 1-0 utav Duresa Avdijaj och spelet fortsätter otroligt bra, precis innan halvlek så kvittrar Kullavik IF 1-1 i halvlek.
Domaren blåser igång andra halvlek och vi drar igång ett högt tempo och redan efter 5 minuter in i andra halvlek så gör vi 2-1 utav Linda Berisha och jublet är otroligt. Vi får inte glömma att även Kullavik är farliga i sitt anfall spel men lätta bollar för Erika att suga in i sin famn.
När det är 10 minuter kvar så blir det spelavbrott då Wilma blir liggandes med kraftig smärta i knät efter ett kort avbrott och fantastisk supportrar och spelar runt plan kan vi spela färdigt matchen. 5 minuter kvar så kvitterar Kullavik ännu en gång och matchen står nu 2-2. Kvar av matchen kommer lägen från båda lagen men matchen slutar 2-2 

Stort tack till Kullavik IF, Supportrar & Spelar 


Forza Lundby IF 

Lundby fotbollsskola sommar 2023
2023-04-04 21:30

Anmälan fotbollsskolan

 

Anmälan till sommarens höjdpunkt är nu öppen! Lundby IFs ungdomsfotbolls populära fotbollsskola är heldagar fyllda med fotbollsträning och andra roliga överraskningar. En vecka på fotbollsskolan innebär stora möjligheter att både bli en bättre fotbollsspelare och få många nya kompisar!

 

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickor 8-12 år (deltagare födda 2015-2011, år 2023) och alla är välkomna att anmäla sig, oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening. Varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehåller träning, lek och skoj. Allt för att spelarna ska ha en så rolig och utvecklande vecka som möjligt! Utöver deltagande ingår tränings t-shirt i priset. Medtag egen matsäck för lunch. Mellanmål kommer finnas på plats.

 

Deltagarna delas in i kunskapshomogena grupper och leds av utbildade ungdomsledare från Lundbys äldre lag under uppsikt från UEFA-A-utbildad instruktör. Fotbollsskolan pågår mån-fre v. 26 kl 09.30-15.00 varje dag. Begränsat antal platser. Vid frågor eller funderingar så är ni välkomna att maila Lundbys Fotbollsanvarige jan.tengwall@gmail.com.

Anmälan Bolleken öppen
2023-03-25 20:46
Anmälan till Bolleken (för pojkar och flickor födda 2017) är öppen. Vi har ett begränsat antal platser så se till att anmäl er redan idag.
 
Bolleken startar lördag 15 april kl 09:00-10:00 på Fjärdingsplan och håller på i 6 veckor. Kom gärna lite tidigare er första gång för registrering så att träningen kan börja kl 09.00.
Efter Bolleken har slutat startas ett lag upp för flickor och pojkar födda 2017. Laget kräver ledare och vet ni med er redan nu att ni vill vara med så fyll i det i anmälningsformuläret.  

 

Anmälan Bollek

 

 

 

Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli