SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG

Välkommen till Lundby IF

Välkommen till Lundby IF

 

Vi har spelat fotboll på centrala Hisingen sedan år 1919.

 

Vill du anmäla intresse för något av våra lag? Anmäl dig här

 

Vi börjar med bollek det år barnen fyller sex år. Årets bollek är fullbokad - kontakta kansliet för eventuella extraplatser för tjejer.

 

För Herrsenior och Herrjunior, kontakta i stället tränare (Björn för A, Adam för J) direkt, kontaktuppgifter finns på respektive lags sida. 

Vi behöver även fler ledare. Är du intresserad av ett ledaruppdrag, kontakta oss via e-post på info@lundbyif.se.

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Anmälan till fotbollsskolan är öppen!
2024-04-24 19:18

Anmälan här

Anmälan till sommarens höjdpunkt är nu öppen! Lundby IFs ungdomsfotbolls populära fotbollsskola är heldagar fyllda med fotbollsträning och andra roliga överraskningar. En vecka på fotbollsskolan innebär stora möjligheter att både bli en bättre fotbollsspelare och få många nya kompisar!

 

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickor 8-12 år (deltagare födda 2016-2012, år 2024) och alla är välkomna att anmäla sig, oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening. Varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehåller träning, lek och skoj. Allt för att spelarna ska ha en så rolig och utvecklande vecka som möjligt! Utöver deltagande ingår tränings t-shirt i priset. Medtag egen matsäck för lunch. Mellanmål kommer finnas på plats.

 

Deltagarna delas in i kunskapshomogena grupper och leds av utbildade ungdomsledare från Lundbys äldre lag under uppsikt från UEFA-A-utbildad instruktör. Fotbollsskolan pågår mån-tors v. 25 kl 09.30-15.00 varje dag. Begränsat antal platser. Vid frågor eller funderingar så är ni välkomna att maila Lundbys Fotbollsanvarige jan.tengwall@gmail.com.

Lagfotografering i maj
2024-04-21 20:56
Nu är datumen för lagfoto satta. Då det kan komma att bli justeringar (om några lag behöver byta med varandra) återkommer vi med mer exakt info här på hemsidan längre fram, så alla vet vilken dag just deras lag ska fotograferas.

Men så länge kan det vara bra att veta att fotografering sker 6-8 maj vid klubbstugan.
Alla lag ska fotasgröna matchtröjor, vita shorts och gröna strumpor. Det kommer bli både individuella bilder samt lagbilder.

 

 

Om vi får ihop bemanning till klubbshopen kommer denna hållas öppen i samband med fotograferingen. Hjälp med detta mottages tacksamt! Hör av er till Per Billert om ni har möjlighet att hjälpa till: per@billyjam.com

 

Klubbshop på söndag
2024-03-01 11:01

Nu på söndag den 3e mars är det dags för klubbshop! Som vanligt går det att köpa fina träningskläder, fika och träffa Lundbyiter. Det är kl. 16-18 som gäller, och som vanligt håller vi till i Klubbstugan på Munkedalsgatan 10.

Välkomna!

Årsmöte 2024
2024-02-20 16:01

Alla medlemmar välkomnas till årsmöte den 17e mars kl. 16.00 i Klubbstugan (Munkedalsg. 10). Sista datum för att skicka in motioner är den 3e mars. Inlägget kommer att uppdateras med handlingar senast en vecka före årsmötet.

Motioner skickas till info@lundbyif.se, glöm inte tydliga yrkanden.

Grönvita hälsningar,
Styrelsen

 

Kallelse och agenda

 

Verksamhetsberättelse

 

Ekonomisk berättelse

 

Revisionsberättelse

 

Förslag till Verksamhetsplan 2024

 

Motion: höjda träningsavgifter och övergång till terminsavgifter

 

Valberedningens förslag

Seger i HM-premiären för herrseniorerna!
2024-02-05 17:35

Efter en flängig match mellan två spelande lag var det Lundby IF som återigen drog det längsta strået mot seriekonkurrenten Hjuviks AIK. Segersiffrorna skrevs till 3-2 efter att Lundby bjudit på stundtals bra spel och (väl) mycket dramatik.

Det var ett taggat och till stora delar nykomponerat Lundby som tog plats på planen denna kyliga februariafton. Tre nyförvärv (Isak, Carl och Abdi) klev rakt in i startelvan och det låg en viss förväntan över Bravida inför var årets upplaga av Lundby IF står. Matchgenomgången fokuserade på att det skulle bli åka av från start mot en skicklig motståndare, och där Lundby särskilt behövde se upp för bollar bakom backlinjen mot Hjuviks kvicka och skickliga yttrar. Det blev till och med några extra rusher innan start för att verkligen vara redo vid matchstart.


Men vad hjälpte det. Kort efter att domaren blåst igång matchen låg bollen försmädligt i hemmamålet. Efter bolltapp på offensiv planhalva föll inte backlinjen av ordentligt och då kom omgående den raka bollen på Hjuviks duktiga vänsterytter. Fritt läge och 0-1 på tavlan bara efter minuten spelad. En sur kalldusch men å andra sidan en nyttig erfarenhet när det gäller vikten av att vara påkopplad från start (och lyssna under matchgenomgången).

Efter mardrömsöppningen växte dock Lundby in i matchen och efter ca tio minuter började såväl passningsspelet som presspelet att falla på plats. Hemmalaget hade dock svårt att komma till de riktigt heta chanserna och ofta kom det en fot i vägen eller en passning som blev lite för brant. Lundby fortsatte dock att vrida upp tempot och Hjuvik fick allt svårare att hänga med. Den logiska kvitteringen skulle också komma - efter drygt 20 spelade minuter letade sig Matejas inåtskruvade hörna efter visst rabalder rakt in i mål, och välförtjänta 1-1 var ett faktum.

Lundby fortsatte att pressa på halvleken ut och kom till flera skapliga chanser, men Hjuviks duktiga målvakt kunde avstyra flera farliga djupledsbollar och även två rappa skott av Abdi. I den sista minuten av första halvleken höll många på att sätta termoskaffet i vrångstrupen då Hjuvik stack upp i ett bra läge från sin vänsterytterposition, men Niklas kom ut och gjorde en fin räddning.

I pausen pratade Lundby om att fortsätta jobba på och fortsätta på det inslagna spåret. Trots resultatet såg det inte alls så pjåkigt ut och trenden var stigande.

I den andra halvleken satte Lundby fart igen och det skulle inte dröja länge innan ledningsmålet kom. Bara en dryg minut in i den andra halvleken fastnade Hjuviks vänstersida återigen i den intensiva Lundbypressen. Leon bröt och fick fram bollen till Carl, som efter en vunnen närkamp osjälviskt serverade Abdi till öppet läge och den unge anfalleren gjorde inget misstag. 2-1 och ett presspel som gav resultat.

Lundby tuggade på och skapade flera fina lägen antingen via vunna bollar högt upp i plan eller evigt vindsnabbe Mateja på vänsterkanten men den kollektiva skärpan saknades i avslutslägena. I takt med att orken började tryta bjöds i stället Hjuvik på alldeles för stora ytor. Efter att ha haft en boll i stolpen kom till slut kvitteringen med mindre än tio minuter kvar att spela, efter att en Hjuviksspelare hunnit först på en förlupen boll i straffområdet.

 

Hjuvik hade sedan bud på mer, men Lundby gav sig inte utan tryckte på framåt, och till slut kom segermålet; Niklas plockade ned ett inlägg, kastade snabbt ut bollen till Mateja som från vänstersidan hittade in till Leon vid mittplan. Leon satte i sin tur en delikat djupledsboll till Edvin som med osviklig kyla kippade bollen förbi den utrusande målvakten och placerade bollen i nät.

 

Lundby spelade av de sista minuterna och vann rättvist men onödigt dramatiskt.

Dagens Alains;
Edvin 3
Mateja 2
Abdi 1

Laget:
                Niklas
Jonas (K) – Arvid – Eskil
Arash – Isak – Edvin – Mateja
                Leon
            Abdi – Carl

Henke
Gustav
Olle
Jesper
Drilon

 

Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners