Välkommen till Lundby IF

Välkommen till vår nya hemsida. Den är under uppbyggnad och det finns sidor som inte är färdiga.

Vill du spela med Lundby IF? Anmäl dig här

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Hjälp oss att flytta utrustning söndag 18 apr, kl 09:00
2021-04-17 15:47

Vi samlas söndag 18 april kl 09:00 vid Bravida arena och flyttar utrustningen till klubbstugan tills förvaring i anslutning till Fjärdingsplan är löst.

Alla händer och fötter och chaufförer är välkomna att hjälpa till.

Erbjudande från Stadium
2021-04-12 14:21

Stadium erbjuder rabatt för medlemmar i Lundby IF. Passa på!

Lundby IF tackar Jim för hjälpen
2021-04-05 21:12

Tråkigt när vi får rutor förstörda på klubbstugan. Roligare blir det när Lundby-vännen Jim Andersson rycker in som en räddande ängel. Jim kommer fixa fönstret åt oss och det är vi väldigt tacksamma för. TACK!!

Träningstider Fjärdingsplan
2021-03-23 10:04

Vi har fördelat träningstider på Fjärdingsplan från och med den 5 april till och med oktober.

Tyvärr har vi flera lag som vi måste hitta tider åt på annan plan. Vi får helt enkelt inte plats.

Tiderna ser ni dels här, dels under sidan För Ledare.

Stort tack till Adam som har lagt mycket tid på att leda fördelningsarbetet.