Välkommen till Lundby IF

Vi har spelat fotboll på centrala Hisingen sedan år 1919.

Vill du spela med något av våra lag? Anmäl dig här

Våra yngre lag har hög belastning och kan ha kö för att få en plats.
Alla lag kontaktar de som står på intresselistan när de har plats.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Funktionärer till spökpromenaden efterlyses!
2021-10-13 14:59

Onsdag den 3 november har klubben planerat att arrangera den mycket populära spökpromenaden.
För att kunna genomföra denna aktivitet behövs det ett flertal hjälpande händer.
Om många rycker in och hjälper till blir det inte så stor arbetsbörda för var och en.

Samtliga medlemmar har idag fått ett utskick om detta, så kolla mailboxen och hör av er!

Tider arbetsgrupp 1: 15:45-19:00
Tider arbetsgrupp 2: 18:30-21:15

Dessutom kan man ha riktigt roligt på kuppen, här ser ni delar av förra årets spöken!

Hälsningar Spökpatrullen
(Louise Wollter & Pernilla Tengwall)

Alain 65 år!
2021-10-06 11:05

Klubbens största eldsjäl firade igår, tis 5 okt, sin 65-års dag med Champions League match på Bravida Arena och vi var där och uppvaktade honom! Alain har jättefin hand med alla barn, han får alla att känna sig sedda och är en ovärderlig tillgång i Lundby IF.

Stort grattis igen Alain!

Klubbshop & loppis
2021-09-26 12:44

I samband med den kommande veckans fotografering kommer klubbshopen att vara öppen.
Enklare servering kommer också att finnas.
Lundby-loppisen återuppstår (!) den med och vi tar tacksamt emot urvuxna Lundby-kläder och fotbollsskor. Så passa på att rensa därhemma och lämna in det ni inte längre behöver.
Självklart bara hela och rena plagg/skor.

Välkomna och tack på förhand!

Nyutbildade föreningsdomare
2021-09-15 15:33

Roligt att se ett gäng av Lundby IF:s äldre ungdomar samt några av våra vuxna ledare för de yngre lagen delta i måndagens utbildning. Bra jobbat! Tack till Daniel Eckebrant från Göteborgs fotbollsförbund som var dagens var kursledare.

Lagfotografering!
2021-09-09 14:54

Plocka upp kalendern redan nu och boka in fotografering för spelarna enligt ovanstående schema.
Fotograferingen sker på baksidan av klubbstugan i vanlig ordning. Spelarna ska, i den mån de har, ha sina matchställ och fotbollsskor/träningsskor. Ledarna är självklart Lundby-klädda. Info om fotolappar och annat praktiskt kommer skickas ut till alla inom kort.

Det är viktigt att lagen inte samlas och blandas i stora grupper, håll avstånd och respektera fototiderna.

Mvh, styrelsen

PF15, 11/10 16:51