SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUNDBY IF
GÖTEBORG
Välkommen till Lundby IF

Välkommen till vår nya hemsida. Den är under uppbyggnad och det finns sidor som inte är färdiga.

 

Vill du spela med Lundby IF? Anmäl dig här

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

 

 

Driftstopp på Fjärdingsplan 7-8 juni
2021-06-07 11:15

Måndag den 7 och tisdag den 8 juni råder driftstopp på Fjärdingsplan pga underhållsarbete. 

Anmälan till Bolleken öppen!
2021-05-27 10:39

Nu öppnar snart anmälan till Bolleken för barn födda 2015. Det finns endast ett begränsat antal platser så säkra er redan från start.

 
 
Nu öppnar Reningsborg
2021-05-05 16:39

Nu på lördag den 8 maj öppnar en stor secondhandbutik, Reningsborg, på Wieselgrensplatsen. (https://reningsborg.se/second-hand/butik-wieselgrensplatsen/)

Reningsborg
Reningsborg arbetar tillsammans med lokala hjälporganisationer i Polen, Moldavien, Serbien, Rumänien och eSwatini och har under många års tid kunnat förändra situationen för hundratals människor som lever i fattigdom, arbetslöshet och andra svårigheter.

Lundby IF samarbetar med Reningsborg och vi vill uppmärksamma att vi nu får en spännande butik med starkt socialt engagemang nära oss. 

Ta gärna en lördagspromenad till Wiselgrensplatsen! De kommer även att ha glassförsäljning. Öppettider lördag kl 10-14.

Begagnade kläder
Detta innebär också att urvuxna träningskläder och fotbollsskor kan komma till god användning. Lämna gärna träningskläder till oss i Lundby IF (vi ställer en kartong i containern vid Fjärdingsplan) eller direkt till Reningsborg. 

Volontärer
Vill ni hjälpa till i butiken? Samarbetet med Lundby IF innebär att hjälper ni Reningsborg så hjälper ni Lundby IF och stöttar därmed vår ideella barn- och ungdomsverksamhet. Besök butiken och tala med personalen. 

Vi ses på Wieselgrensplatsen!
Lundby IF

Hjälp oss att flytta utrustning söndag 18 apr, kl 09:00
2021-04-17 15:47

Vi samlas söndag 18 april kl 09:00 vid Bravida arena och flyttar utrustningen till klubbstugan tills förvaring i anslutning till Fjärdingsplan är löst. 

 

Alla händer och fötter och chaufförer är välkomna att hjälpa till. 

Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners
Lundby säljer Ravelli