Coronaviruset -spridning på skolorna pågår
2021-03-09 18:25

Om du har ett barn i en klass/årskurs med konstaterad smitta, har du fått ett utskick från skolan kopplat till smittspårning. Det är mycket viktigt att barnet inte deltar i klubbens aktiviteter under den period respektive skola föreskriver. Det framgår tydligt av alla utskick.

Klubben förhåller sig självklart till rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, samt information från Göteborgs stad och fotbollsförbundet.

Glöm inte att du som ledare/spelare alltid måste vara symtomfri för att delta i träningar och andra aktiviteter. Även om du inte omfattas av smittspårning.

Idrotts -.och föreningsförvaltningen i Göteborgs stad har samlad information om hur Covid-19 påverkar föreningslivet här:
Coronaviruset: Information till föreningslivet - Göteborgs Stad (goteborg.se)

Sköt om er!

/Styrelsen